Spel och skoj för dig som går i åk 4, 5 eller 6. 

Vi träffas varannan torsdag kl 15.15-16.30 

Platsen är Kryptan, Bangatan 27 (ingång från gården)

Programmet är Lek, tävlingar, övningar, frågesport, spel och program av varierande slag. Vi äter mellanmål och håller en andakt (stilla stund)

Anmäl dig genom att skicka epost till Maami, marlen.talus@evl.fi 
Skriv barnets namn och telefonnummer och eventella matallergier, vårdnadshavarens namn och telefonnummer. Gruppen är kostnadsfri. 

Max 20 barn får plats.

 

Ritad bild av två barn som spelar pingis

Käpphästgruppen (tvåspråkig)

Träffas varje fredag kl. 17:30 – 19:00 på Bangatan 27 (dagklubbens utrymmen)                                   

För alla i åk 1-6 som är intresserade av hästar är välkomna med i vår käpphästgrupp! I vårt stall finns käpphästar att låna, men du får gärna ta med din egen, för den lyder dig bäst. Det kostar inget att delta.

Ledare för gruppen är församlingens ungdomar Cornelia och Ella.

Anmäl dig genom att skicka epost till Maami, marlen.talus@evl.fi  Skriv barnets namn och telefonnummer och eventella matallergier, vårdnadshavarens namn och telefonnummer. (Du som redan har varit med under höstterminen behöver inte anmäla dig på nytt). 

 

 

Kreativa gruppen i Hangöbyskolan

Vårens första träff 10.1 kl. 15.15-16.15. 

Träffas alla måndagar. 

Program: Vi är kreativa tillsammans på olika sätt. Berättar sagor för varandra genom drama och ger uttryck för våra känslor genom improvisation. Sjunger, pysslar, dansar och leker. 

Genom kreativiteten skapar vi samhörighet, välmående, närvaro och glädje. Vi avslutar med en "andas ut" stund. Gruppen innehåller inte religionsutövning och ingår i projektet Finlandsmodellen för hobbyverksamhet. 

Gruppen leds av Marlen "Maami" Talus och Åsa Sundström

Tag kontakt